KURZ – PRVNÍ POMOC U DĚTÍ

Dne 26.3.2019 pořádáme ojedinělý kurz první pomoci u dětí.

Tak, jak je již u nás zvykem, nebude se jednat o suché povídání o první pomoci s plátnem za našimi zády a při nejlepším s hadrovou panenkou v ruce, tak jak to často bývá.
Jde o zážitkový kurz, který Vám účastníkům dá návod na to, jak fungovat v těch nejhorších stavech, které mohou děti potkat.
Dá vám, alespoň nějakou jistotu, jak fungovat v takové situaci a jak si určit priority a tím efektivně a rychle zabránit zhoršování stavu.
Alespoň minimálně vás modelovými situacemi naučíme pracovat pod stresem, protože z našich dlouholetých zkušeností v terénu víme, že v reálu je to pak mnohem horší.
Kurz vedou profesionální záchranáři s dlouholetou praxí a dále specialisté na akutní péči v pediatrii.
Nezahltíme vaše hlavy latinskými výrazy a nesmyslně odbornou mluvou, ani zbytečnou teorií. Kurz je připraven pro všechny, kteří s dětmi jsou, žijí, pracují a tím mohou zažít ty nepříjemné situace spojené s poškozením jejich zdraví, nebo ohrožením jejich života.

Je potřeba myslet na to, že dítě není “malý dospělý”.

Tento ojedinělý kurz bude pořádán v prostorách Alzheimercentra v Jihlavě, kde “výuková” místnost je přímo namodelována například, jako obývací pokoj vašeho domu, kuchyň, nebo chodba, která je plná prosklených dveří….

VYUŽIJTE JEDINEČNÉ MOŽNOSTI ZAŽÍT SI KURZ PRVNÍ POMOCI U DÍTĚTE.

Objednávejte ZDE